Få hjælp til jobsøgningen

Hos Bedre Livskvalitet får du professionel vejledning om karriere, jobsøgning og trivsel, og jeg tilbyder dig hjælp til at arbejde med dit materiale og dit mindset, når du skal søge dit næste job.

Med erfaring fra mere end 1000 samtaler og vejledninger om det gode arbejdsliv, ved jeg, hvad der virker, både i ansøgning og CV men også til jobsamtalen.

Vi arbejder med det helt elementære i opstilling, indhold og struktur i dit CV og ansøgning og det mere udfordrende, at sætte ord på dit bidrag til stillingen og virksomheden.

Jeg giver dig redskaber og metoder, som du kan bruge til dine fremtidige ansøgninger, så du selv kan arbejde videre med materialet efterfølgende og jeg hjælper dig til at sætte ord på, hvordan du kan tilføre værdi troværdigt og i overensstemmelse med din person, så det stemmer overens med den person, virksomheden møder, når du bliver inviteret til samtale. Og jeg hjælper dig til at blive klar til samtalen.

Kontakt mig for at bestille tid eller høre nærmere. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Marie  Falkenberg🐞

Du kan følge mig på Facebook her