Forløb hos Bedre Livskvalitet

Jeg har netop afsluttet et forløb og samtidig med, at min rejseaktivitet er faldende de kommende måneder, giver det mig mulighed for igen at tilbyde nye forløb.

Kontakt mig for at aftale tid her.

Et forløb hos Bedre Livskvalitet er ikke længere end du har behov for.
Du kommer for din skyld, ikke for min.

Stressforløb tager typisk afsæt i 5-10 samtaler altefter din belastning, indsats og udgangspunkt. Her skal vi i første omgang have afklaret, hvad der trigger og hvordan. Dernæst arbejder vi med konkrete redskaber og værktøjer for at etablere bæredygtige strategier, du kan trække på, når du har behov.
Jeg trækker her især på min certificering som Metakognitiv Stresscoach.

Du kan læse mere om stresscoaching hos Bedre Livskvalitet her.

Ønsker du at arbejde med mål, der strækker sig over en længere periode, kan forløbet naturligt følge perioden. Det kan være en større ændring i din livsførelse, fx. vægttab eller skift i arbejdsliv eller privatliv. Her arbejder vi sammen aktivt med værdier, motivation og handlingsplan og jeg tager i første omgang udgangspunkt i værktøjerne fra min ICC Certificering som coach og inddrager også her den metakognitiv tilgang.

Altefter din udfordring og din tilgang, kan du godt nå en indsigt og refleksion, efter 2-3 gange, som kan hjælpe dig til selv at arbejde videre.
Du har altid mulighed for at checke ind igen, når du får behov for en genopfriskning eller justering.

Læs mere om coaching på ønsker, mål og drømme her og om trivsel i hverdagen her.

Kontakt mig for at bestille tid eller høre nærmere. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Marie  Falkenberg🐞

Du kan følge mig på Facebook her