Frøknækbrød

Frøknækbrød

Nem og hurtig opskrift på lækkert knækbrød. Det stiller min trang til købeknækbrød, som oftest har et højt glykemisk indeks. Det har de her ikke. De er fyldt med god næring og gode fedtsyrer og fibre.

Vi har dem altid i huset, jeg bager en ny portion, når vi er ved at løbe tør.

Når de er afkølet på risten, lægger jeg dem i et glas, der kan lukkes godt til og så er de klar som et supplement til et måltid, en dessert med lidt ost på eller som et mellemmåltid.

Prøv dem fx. med lidt gedeost og æblebåde med lakrids sammen med en frisk figen i airfryer, hvis det skal være rigtig lækkert.

Sådan gør du

1 dl vand & 1 dl hele hørfrø lægges i blød i min. 15 min.

Tørblend:

  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl mandler el solsikkekerner
  • ½ dl sesamfrø
  • 1 tsk salt

Rør det hele sammen og rul ud på bageplade mlm 2 stk bagepapir, forskær inden bagning

Bag ved 180 grader, 20 min varmluft.

BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
Mmarie@bedrelivskvalitet.dk