Kroppens egen vægttabsmedicin

Kroppens egen vægttabsmedicin

Der forskes som aldrig før i vægttab, tarmhormoner, mikrobiota og vægttabsmedicin. Der er store summer på spil og der er en masse viden at hente for os alle, når vi gerne vil gøre noget godt for vores krop.

GLP1

Vidste du fx., at vi selv kan danne tarmhormonet GLP1, som er et af de bærende elementer i vægttabsmedicinen?

En af de vigtigste ting, vi skal ændre er, at vi skal minimere eller helt undlade vores indtag af meget forarbejdet mad.

Kost og sundhed. Kostvejledning til din sundhed og vægttab

Forarbejdet mad

Det ultraforarbejdede mad som sodavand, alkohol, fastfood, færdigretter, slankeprodukter (shakes og barer), kager og slik er så letfordøjeligt, at næringsstofferne primært optages via vores spyt og i øverste del af vores tarmsystem. Tarmhormonet GLP1 og flere af de andre tarmhormoner, som understøtter dets effekt, er placeret længere nede i vores tarmsystem.

De hormoner hjælper bl.a. til appetitregulering, til at beskytte vores hjerte, understøtter vores lever i at danne den rette mængde sukker og gør vores muskler bedre i stand til at optage overskydende sukker fra blodet.

Når vi så har den viden, så er det jo bare at gøre det!

Eller er det?

Selvom vi ved, at ultraforarbejdet mad er dårligt for os. Så kan det være super svært at afholde sig fra det. For ligesom der forskes i vægttabsmedicin og der er store summer på spil, så gælder det samme for fødevareindustrien. Her forskes også – og her er også enorme summer på spil.

Basilikum

Det handler om kemi

Det ultraforarbejdede mad er sammensat til at aktivere nogle af de hormoner i vores krop, der giver os en umiddelbar tilfredsstillelse og lykkefølelse. De påvirker hjernens kemi og får os til at føle os godt tilpas for en kort stund. Men den skaber også en afhængighed. Og afhængigheden betyder, at vi over tid har behov for mere for at få den samme virkning. Og der er risiko for, at vi overspiser.

Det er derfor, vi kan komme til at tro, at vi TRÆNGER til fastfood, til sukker og til ultraforarbejdet mad. Vores krop er blevet snydt til at tro, at det er dét, den trænger til. Den går efter umiddelbar tilfredsstillelse, efter falsk overlevelse.

Der er selvfølgelig også andre ting, der hjælper dig til at booste kemien, men det ultraforarbejdede mad er et godt sted at starte.

Det handler ikke om at tage sig sammen

Det handler derfor ikke bare om at tage sig sammen, om bare at lade være, om rygrad, om manglende viljestyrke.

Det handler om strategi og handlekraft, så vi igen lærer vores krop at mærke, hvad der er godt og hvad den virkelig har brug for.

Og det er dér, jeg gerne vil hjælpe dig!

Med en strategi, med støtte og inspiration, med viden og motivation så du knækker koden til din krop, tilpasset dit liv og dine vilkår.

Så check mine forløb ud

Vi behøver ikke engang at mødes fysisk, vi kan gøre det online!

Du får adgang til al den relevante viden, jeg har tilegnet mig. Viden om, hvordan du kommer i gang ud fra dit udgangspunkt og viden om, hvad du skal spise, så du får aktiveret de rette hormoner og danner en naturlig sundhed og vægttilpasning.

Struktureret og nemt at gå til

Jeg har struktureret og sammensat det i oversigter, skemaer og videoer, så det er nemt for dig at gå til og integrere i din hverdag. Og jeg støtter dig undervejs med min viden og min baggrund indenfor coaching, vejledning og rådgivning og hjælper dig til at bevare motivationen i din proces.

Så din krop igen kan komme til at mærke, hvad der i virkeligheden er godt for lige netop dig.

Ring eller skriv til mig, så du kan komme i gang!

BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
Mmarie@bedrelivskvalitet.dk