Om BEDRE LIVSKVALITET

BEDRE LIVSKVALITET tilbyder ICC certificeret coaching med en metakognitiv tilgang, stresscoaching, karrierevejledning og hjælp til eksamen.
Virksomheden er stiftet af Marie Falkenberg:

Min baggrund er bred, både professionelt og personligt.
Tilgangen er professionel med bevidsthed om, at min personlighed også præger rummet.

Jeg har erfaring fra mere en 1500 coachende samtaler fra ansættelser som karrierevejleder, proceskonsulent, studievejleder, projektleder, underviser, multimediedesigner, koordinator og foredragsholder og du kan se mere til min erhvervsmæssige baggrund på min LinkedIn profil her.
Frivilligt har jeg fungeret som mentor og været medarrangør på forskellige arrangementer.

Fra det officielle uddannelsessystem, er jeg uddannet og har erfaring indenfor coaching, procesfacilitering, ledelse, design og administration.
Derudover har jeg været et smut omkring den alternative branche og er uddannet Reiki Mester Lærer og Hypnoterapeut.

Personligt har ydre påvirkninger og egne valg og konsekvenser været med til at forme mig som menneske og gennem livet givet mig masser at arbejde med, både som mor, menneske, partner og i alle andre af livets roller.

Min livskraft og ønsket om at skabe bedre livskvalitet for andre, når livet bliver for udfordrende, er baggrunden for BEDRE LIVSKVALITET og også for siden mariefalkenberg.dk, som dog er ren hobby.

Kontakt mig for at bestille tid eller høre nærmere. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Marie  Falkenberg🐞

Du kan følge mig på Facebook her