Pizzabund – nærende og nem
Den lækreste sprøde pizzabund baseret på dejen fra Maries Basisbolle – den bedste.
Den indeholder en masse lækre ingredienser uden at sende dit blodsukker til vejrs! Du får næring og mæthed og her får du især den dér følelse af at synde, som bare er ren nydelse.
Du skal bruge
200 g mandelmel
2 spsk HUSK
2 tsk bagepulver
2 tsk Himalaya salt
3 æg
3 spsk sesamfrø
3 spsk chiafrø
3 dl vand
- Bland det hele sammen med en dejskraber.
- Lad det trække i 10-15 minutter, så chiafrøene suger vandet til sig.
- Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir og fordel på 2-3 bradepander, alt efter, hvor tyk, du ønsker bundene skal være.
Bag i 30 min. ved 150 grader, hvis du ønsker bunden skal være færdigbagt inden, du lægger fyld på.
Når bunden er bagt, lægger du dit ønskede fyld på, her har jeg valgt timianpesto, cheddarost og semidried tomater og givet det 5 min. i airfryeren, så osten smeltede.
Har du kødfyld, der har behov for bagetid, så træk den tid fra de 30 min.
Når du vælger at færdigbage bunden, kan du klippe den i passende stykker og opbevare den i en pose i køleskabet. Så har du en nem bund til dit favoritfyld til et hurtigt måltid eller til en madpakke.
Velbekomme!
Chiafrø
Indeholder kostfibre, protein, vitamin A og B og mineraler som magnesium, kalcium, jern og zink.
Mandler
Mandler er rige på protein og de indeholder derudover kostfibre og magnesium, jern, jod og zink og så de sunde umættede fedtsyrer.
Sesamfrø
Har et højt indhold af mineralerne fosfor, kalium, jern, zink, kobber, mangan og selen, som styrker dine knogler, muskler, dit blod og dit immunforsvar, og giver din krop energi.
BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
M: marie@bedrelivskvalitet.dk