Søde mandler
Til det hele
De er gode i salaten, som dessert, i chiagrød, ovenpå græsk yoghurt og at have med i tasken på farten!
Jeg blander dem nogle gange med en håndfuld cashewnødder – det giver lige lidt ekstra luksus og ser dejlig dekorativt ud.
Mandlerne blandes med Fibersirup i stedet for sukker – Fibersirup indeholder, som navnet indikerer, fibre, da det er baseret på flydende kostfibre og så påvirker det ikke vores blodsukker – det kan vi li’!
Sådan gør du:
- Bag 300 g mandler og evt. en håndfuld cashewnødder ved 180 g i 10 min.
- Bland et par spsk Fibersirup og et par tsk lakridspulver i en skål
- Kom mandlerne i og bland godt
- Læg dem til tørre på bradepanden og skil dem ad inden de puttes kolde på glas.
Mandler
Er en kilde til kostfibre, protein og magnesium. Kostfibre er godt for fordøjelsen, protein er en byggesten til kroppen, der giver mæthed. Magnesium er godt for vores muskler, stofskifte, hjertefunktion og blodtryk, bare for at nævne lidt.