Søde mandler
De er gode i salaten, som dessert, i chiagrød, ovenpå græsk yoghurt og at have med i tasken på farten!
Det er videreudvikling af en opskrift, jeg fik på kostuddannelsen, hurtige og nemme og altid på glas herhjemme i den ene eller anden variant.
Jeg blander dem nogle gange med en håndfuld cashewnødder – det giver lige lidt ekstra luksus og ser dejlig dekorativt ud.
Mandlerne blandes med Fibersirup i stedet for sukker – Fibersirup indeholder, som navnet indikerer, fibre, da det er baseret på flydende kostfibre og så påvirker det ikke vores blodsukker – det kan vi li’!
Sådan gør du!
- Bag 300 g mandler og evt. en håndfuld cashewnødder ved 180 g i 10 min.
- Bland et par spsk Fibersirup og et par tsk vaniljepulver i en skål
- Kom mandlerne i og bland godt
- Læg dem til tørre på bradepanden og skil dem ad inden de puttes kolde på glas.
MUMS!
Med citron og lakrids
Du kan også vælge en variant, hvor du blander dem med et par spsk. Fibersirup, 2 spsk god lakridspulver og revet skal fra en citron. Himmelsk!
Mandler
Er en kilde til kostfibre, protein og magnesium. Kostfibre er godt for fordøjelsen, protein er en byggesten til kroppen, der giver mæthed. Magnesium er godt for vores muskler, stofskifte, hjertefunktion og blodtryk, bare for at nævne lidt.
BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
M: marie@bedrelivskvalitet.dk