Stresscoaching

Stresscoaching er et effektivt redskab, når du er sygemeldt, føler dig stresset eller udviser en stresset adfærd.

Få hjælp til at få styr på tankerne (tankemylder), få en god nattesøvn, kende dine signaler og skabe det liv du ønsker efter stressen letter.

  • Når du bestiller stresscoaching hos Bedre Livskvalitet, sættes første samtale af til af afklare og afdække dit stressniveau. Den har derfor en varighed af 1,5 time.
  • Stressforløbet består af 5-10 samtaler, en kombination af coachingsamtaler og træning af målrettede værktøjer og teknikker så du fremover bliver bedre til at håndtere situationer, hvor du udsættes for stress. Samtale 2-10 har en varighed af 1 time.
  • Vi tager udgangspunkt i dit individuelle behov og stressniveau og -situation og du får viden og redskaber til at komme ud at stresscirklen og øge din trivsel.

Stress kan komme af flere ting. Opgavemængde, det psykiske arbejdsmiljø, følelsesmæssigt pres og vores egne tanker spiller ind på vores stress- og helingsproces. Når vi øger vores bevidsthed om, hvad der ligger til grund for vores problematik, og hvad vi selv kan have indflydelse på, så fremmer vi vores helingsproces og vores trivsel.

Den metakognitive tilgang giver dig konkrete redskaber og øvelser, du kan træne, så du øger din metakognitive bevidsthed og derigennem får et fokus, der hjælper dig i din helingsproces.

Du kan læse mere om metakognitiv stresscoaching her:

Metakognitiv stresscoaching og fokus

og om min certificering som Metakognitiv Stresscoach her:

Certificeret Metakognitiv Stresscoach

Kontakt mig for at bestille tid eller høre nærmere. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Marie  Falkenberg🐞

Du kan følge mig på Facebook her