Anmeldelser

Anmeldelser

Det er ikke nødvendigvis et vægttab, der har førsteprioritet hos mine klienter i kostvejledningsforløb.
Det kan fx. også være et ønske om mere overskud og energi, eller det kan være et ønske om at komme af med eksem og få fjernet sukkertrangen.

Trivsel og stress

Stabilt blodsukker, øget energi og væk med sukkertrangen

Anna ønskede et øget energiniveau og et begrænset vægttab, som hun opnåede under et forløb, der bestod af 4 vejledninger i en periode på et par måneder. Anna skriver:


Marie har givet mig forståelse for vigtigheden i at holde et stabilt blodsukker dagen igennem. Herved har jeg opnået en god mæthedsfornemmelse, et øget energiniveau og er kommet af med min sukkertrang. 

Marie har en behagelig personlighed og har til enhver tid mødt mig med nærvær og empati. Hun har formået at tilpasse sin vejledning til min hverdag og mine madpræferencer.
Dette har jeg sat stor pris på, da det har øget min motivation for at følge vejledningen og gjort ændringerne nemme at overskue. 

Anna 


Viden, opmærksomhed og vaner

At spise den “rigtige” kost og finde sin egen strategi til at opnå eller bevare en sund krop med en naturlig slankhed, handler bl.a. om viden, opmærksomhed og vaner og det bunder altid i et ønske om forandring.

Selv har jeg spist mig fra fra allergier, træthed, tarm- og hudproblemer. Jeg har styrket mit immunforsvar og knækket min kode til en bedre overgangsalder.

Evidensbaseret kostvejledning

Der forskes meget i kostens indvirkning på vores sundhed og jeg arbejder med nyeste viden på området. Du vil derfor kunne opleve, at du bliver udfordret på nogle gamle overbevisninger. Men bare rolig, min viden er evidensbaseret og bygger på forskning og facts – ikke på tro, gammel vanetænkning og “synsninger”. Fx. har jeg i pinsen deltaget i et forløb, hvor jeg er blevet endnu klogere på biologien bag, hvordan vi selv danner kroppens egen vægttabsmedicin!
Til gavn for dit vægttab!

Jeg hjælper dig hele vejen med kost og motivation og med at finde den strategi, der passer ind i din hverdag og din virkelighed.

Naturlig mad, mindre eksem og en bedre følelse i kroppen

Betina ønskede et vægttab og at knække koden til sin krop. Forløbet strakte sig over 4 gange i en periode på et par måneder, og resulterede i et lille vægttab, en bedre kropsfølelse og -bevidsthed og mindre eksem. Elementer, der indikerer, at hun er på vej til – eller måske endda allerede har formået at knække koden, som hun ønskede. Betina skriver:


Det Marie har lært mig, og som jeg virkelig kan mærke er rart efter forløbet er sluttet, er at min krop godt kan lide ren mad. Ingen E numre og kunstige sødemidler.

En sideeffekt som nok er den største for mig, det er at jeg syntes jeg har mindre eksem.

Jeg har det bedre i min krop når jeg faster, og vægten er lagt væk, så jeg nu bare spiser efter sammensætningen og ikke hvor meget nogen siger jeg skal spise.

Marie har lært mig, at jeg skal spise præcis det, som passer til mig og min krop, og det har jeg lært at mærke. Selvfølgelig i samarbejde med Marie.

Jeg har haft et lille vægttab og jeg har vundet meget ved at leve af naturlig mad.

Marie er det sødeste menneske, som jeg fra dag et har haft fuld tiltro til, også når hun sagde jeg ikke måtte tælle kalorier.
Hun er lyttende og dygtig til at få mig til at prøve nye ting.

Jeg kan varmt anbefale Marie, hvis man skal have nye øjne på kosten.

Tak for hjælpen Marie

Betina


BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
Mmarie@bedrelivskvalitet.dk