Om Marie

Baggrund og erfaring

Det vigtigste for mig, er at hjælpe dig til, at få det bedre!
Derfor vejleder jeg altid med fokus på dig og dine ønsker, behov og vilkår for at skabe en god forandring. Herunder kan du læse om min baggrund og erfaring på områderne.

Stress og trivsel

Jeg har erfaring fra mere end 1500 coachende samtaler fra ansættelser som personlig rådgiver, karrierevejleder, uddannelseskonsulent, proceskonsulent, studievejleder, underviser og foredragsholder og du kan se mere til min erhvervsmæssige baggrund på min LinkedIn profil her.


Frivilligt har jeg fungeret som mentor og været medarrangør på forskellige arrangementer.

Fra det officielle uddannelsessystem, er jeg uddannet og har erfaring indenfor coaching, procesfacilitering, ledelse, design og administration.
Derudover har jeg været et smut omkring den alternative branche og er uddannet Reiki Mester Lærer og Hypnoterapeut.

Kost og sundhed

I 2007 begyndte jeg at få allergiske reaktioner fra fødevareallergi. Det tog dog 3 år før vi fandt ud af, at jeg havde hvede, majs. rug og soya allergi.

Dér begyndte min første interesse for kost.

Jeg støvsugede køkkenet, så den mad, der var i huset, var så fri for tilsætningsstoffer som muligt. Familien og jeg levede i nogle år med et meget tæt forhold til kogebøger som kom med naturlige alternativer til kost indeholdende hvede. Efter 2 år uden hvede, majs, rug og soya insisterede jeg på en ny allergitest på allergologisk afdeling. Det krævede en vis overtalelse, men jeg havde en klar fornemmelse af, at jeg havde fået renset min krop i en eller anden grad, ved at udelade de kornsorter, der havde givet udslag på allergitesten.

Resultatet bekræftede min fornemmelse. Det viste sig, at jeg ikke længere var allergisk overfor majs, rug og soya og, at min hvede-allergi ikke var så hidsig længere. Selve aftegningen var mindre, og mere afdæmpet.
Jeg har stadig min hvedeallergi og skal stadig passe på.

I 2016 fik jeg konstateret irritabel tyktarm. Den lidelse havde jeg også gået med nogle år, men det var min egen skyld, for jeg tog det ikke rigtig alvorligt. Til sidst oplevede jeg dog, at jeg havde konstant ondt i maven og det havde alt for stor indflydelse på min livskvalitet og livsglæde og jeg kontaktede lægen, og blev med det samme henvist til speciallæge. Der var ingen tvivl, jeg havde irritabel tyktarm.

Senere fik jeg scannet min mave og det viste sig, at jeg er født med malroterede og mobile tarme. Det betyder groft sagt, at mine tarme er kastet ind på må og få og bevæger sig rundt som de lyster.

Det kan give mavesmerter, når de bevæger sig uhensigtsmæssigt og det betyder også, at jeg, ligesom så mange andre, ikke kan passe ind i én bestemt retning, men har fundet min vej til en glad mave.

Derfor har jeg med min kostvejleder uddannelse skabt et stærkt fundament for al min opsamlede viden og erfaring de sidste mange år og jeg glæder mig til, at hjælpe dig til at finde DIN SUNDHED.

Personligt har ydre påvirkninger og egne valg og konsekvenser været med til at forme mig som menneske og gennem livet givet mig masser at arbejde med, både som mor, menneske, partner og i alle andre af livets roller.

Min livskraft og ønsket om at skabe bedre livskvalitet for andre, når livet bliver for udfordrende, er baggrunden for BEDRE LIVSKVALITET og også for siden mariefalkenberg.dk, som indeholder opskrifter, der afspejler nogle af de områder, jeg har bevæget mig igennem på min vej.

BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
Mmarie@bedrelivskvalitet.dk