Proteinpandekager
Kan bruges til det hele; morgenmad, frokost og aftensmad med grøntsager og med kødfyld, fx. kyllingefilet, laks eller lignende.
Jeg bager altid en bunke og har dem i en boks i køleskabet, så er de klar til at tage med på farten eller til en nem frokost, når jeg arbejder hjemme.
Du skal bruge
- 6 æg
- 30 gram kvalitetsproteinpulver (har den smag, skal du sikre dig, at den er sødet med stevia)
- 1 tsk kokosolie
- 1 tsk himalayasalt
- Krydderi efter formål, fx. kanel, kardemomme, timian, rosmarin, vanilje el. lign.
Det blender eller pisker du og så vælger du selv, hvor tykke, de skal være, når du steger.
Jeg får som regel 6-8 pandekager ud af denne omgang.
Spis dem fx. med lidt hytteost, revet gulerod, søde mandler, blåbær og kakaonibs, som her:

BEDRE LIVSKVALITET
T: 61260439
M: marie@bedrelivskvalitet.dk