Rabarberkompot

Uden tilsat sukker

Så blev rabarberne høstet for 2. gang i år og denne gang ville jeg lave rabarberkompot af nogle af dem.

Det er supernemt og med Sukrin Gold i stedet for sukker, undgår du en heftig blodsukkerstigning, når du spiser dem. Og det smager stadig fantastisk.

Jeg lavede en god stor portion, så jeg brugte følgende:

  • 400 g rabarber klippet i stykker af 2-3 cm.
  • 150 g Sukrin Gold
  • 1 tsk vanillepulver
  • 4 spsk citronsaft

Kom det hele i en gryde og kog det igennem, lad det koge ca. 15 min – det til er kogt godt ind. Hvis du ønsker det, kan du give det en tur med stavblenderen. Vi kan godt lide, der er lidt bid i, så det plejer jeg ikke at gøre.

Det kan selvfølgelig spises på Maries Basisbolle, på Proteinbollerne, men faktisk også som tilbehør til Kylling eller på pandekager eller i chiagrød, der er masser af muligheder. Lækkert, det er det bare!